Käyttöohjeet kirjanpitäjälle

Olet täällä:

OHJEET KIRJANPITÄJIEN KÄYTTÖLIITTYMÄÄN

1.TIETOJEN ILMOITTAMINEN

Kun haluat kirjanpitäjän tai muun tahon saavan pääsyn Pomolle.fi -palvelussa oleviin yrityksenne tietoihin, lähetä osoitteeseen info@pomolle.fi seuraavat tiedot tilin luomista varten:

Kirjanpitotoimiston:

• nimi
  • sähköposti
  • puhelinnumero

Kirjanpitäjän/kirjanpitäjien/muiden käyttäjien:

• nimi
  • sähköposti
  • puhelinnumero

Jos rajoitetun näkymän käyttäjinä ovat esimerkiksi yrityksen omat työntekijät, voi kirjanpitotoimiston nimeksi laittaa yrityksenkin nimen tai muun vastaavan. Kirjanpitäjillä tai muilla tämän liittymän käyttäjillä on mahdollisuus pelkästään tulostaa raportteja sekä nähdä työntekijälistaus. Saman kirjanpitäjäyrityksen voi liittää moneen eri yritykseen.

2.TIETOJEN TARKASTAMINEN

Kun kirjanpitotoimistonne on liitetty yritykseenne, näet heidän tietonsa seuraavasti:

Mene hallintapaneelissa vasemman valikon alalaidassa olevaan kohtaan TILI.

Klikkaa auki välilehti TILIN TIEDOT ja sen jälkeen tilitoimiston nimeä.

Näin saat auki tarkemmat tiedot:

3. KIRJANPITÄJÄN KÄYTTÖLIITTYMÄ

Kirjanpitäjä kirjautuu omilla tunnuksillaan omasta käyttöliittymästään sisälle. Käyttöliittymän sisäänkirjautumisosoite on: app.pomolle.fi/accountants/sign_in

Voit kirjautua sisään myös osoitteesta www.pomolle.fi. Tällöin sinun tulee klikata oikeasta yläkulmasta kohtaa ”kirjaudu sisään”. Valitse tämän jälkeen kohta ”Kirjanpitäjä.

Sisään kirjauduttua näkyviin tulee kirjanpitotoimiston kaikki asiakkaat. Valitsemalla asiakkaan painamalla kohtaa AVAA, saa näkyviin asiakasyrityksen tiedot:

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva

Kuvaus luotu, erittäin korkea luotettavuus

Klikkaamalla asiakasyrityksen tiedoista kohtaa RAPORTIT, pääsee luomaan raportteja asiakasyrityksestä samalla tavalla kuin Pomolle.fi -palvelun hallintapaneelissa:

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva

Kuvaus luotu, erittäin korkea luotettavuus

Valitsemalla painikkeen ”Työntekijät” pääset tarkastelemaan asiakasyrityksen työntekijöitä, heidän edellisen ja kuluvan kuukauden tuntejaan, kokonaistuntimääriä sekä lisäyspäiviä.

Kuva, joka sisältää kohteen näyttökuva

Kuvaus luotu, erittäin korkea luotettavuus

Oikeassa yläkulmassa on sininen painike LUO EXCEL. Tästä saa muodostettua excel -taulukon asiakasyrityksen työntekijöistä uuteen ikkunaan.

4. HALLINTAPAINIKKEET

Sivun oikeassa yläkulmassa on kolme painiketta.

Vasemmalla olevasta ruutupainikkeesta on mahdollista muuttaa asiakasyrityksen tietoja.

Keskimmäisestä rataspainikkeesta pääsee muuttamaan omia tietojaan. Täältä voit vaihtaa esimerkiksi saamasi salasanan.

Aivan oikealla on nuolipainike. Tästä kohdasta voit kirjautua ulos.

5. LOPUKSI

Lisää ominaisuuksia tähän käyttöliittymään on tulossa myöhemmin. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa kehitysehdotuksia, voit lähettää ne osoitteeseen osoitteeseen info@pomolle.fi.