Erillisohje uusiin toimintoihin

Olet täällä:

ERILLISOHJE UUSIIN TOIMINTOIHIN 15.5.2018

1. TYÖVUOROISTA TUNTIKIRJAUS

Työvuoroissa on uutuutena asetus ”Automaattinen työaikaraportti”. Jos tähän kohtaan laittaa rastin, työntekijälle muodostuu automaattisesti työvuorosta tuntikirjaus, jos hän ei itse muuta tietoja.

Tämä kohta löytyy hallintapaneelista ”työnohjaus” -kohdasta painamalla ensin ”työvuorot” ja sen jälkeen ”suunnittele työvuoroja työntekijöittäin” tai ”suunnittele työvuoroja työkohteittain”.

2. EXCEL -TUONTI

Excel -tiedostosta voi tuoda Pomolle.fi -järjestelmään massa-ajona tietoja asiakkaista, työntekijöistä ja työkohteista. Säästät näin paljon vaivaa ja naputtelua.

2.1 Asiakkaat

Jos haluat tuoda Pomolle.fi -palveluun ison määrän asiakkaiden tietoja kerrallaan, mene hallintapaneelissa kohtaan ”Hallinnoi”. Valitse sen alta ”Asiakkaat”. Sinulle avautuu näkymä, jonka oikeassa kulmassa on painike ”lisää asiakas”. Paina siitä. Valitse sen jälkeen oikealta kohta ”Excel -tuonti”.

Olisi hyvä ensin katsoa mallia tietojen sijoittelusta sarakkeisiin kohdasta ”Esimerkkitiedosto”. Siitä painamalla näet esimerkin, missä muodossa tiedot olisi hyvä olla ennen niiden tuomista palveluun. Kun tiedostosi on valmis, lisää se koneeltasi painamalla kohdasta ”Choose File”.

2.2 Työntekijät

Työntekijöitä voit tuoda Pomolle.fi -palveluun massa-ajona seuraavasti: Valitse hallintapaneelista kohta ”Työntekijät” ja sen jälkeen uudestaan ”työntekijät”. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kohta ”Lisää työntekijä”.

Valitse tämän jälkeen avautuvan sivun oikeasta laidasta ”Excel -tuonti”.

Olisi hyvä ensin katsoa mallia tietojen sijoittelusta sarakkeisiin kohdasta ”Esimerkkitiedosto”. Siitä painamalla näet esimerkin, missä muodossa tiedot olisi hyvä olla ennen niiden tuomista palveluun. Kun tiedostosi on valmis, lisää se tietokoneeltasi painamalla kohdasta ”Choose File”.

2.3 Työkohteet

Työkohteita voit tuoda Pomolle.fi -palveluun valitsemalla hallintapaneelista kohdan ”Hallinnoi” ja sen jälkeen ”Työkohteet”. Klikkaa avautuvasta ikkunasta oikeasta yläkulmasta kohtaa ”Uusi työkohde”.

Valitse tämän jälkeen oikeasta reunasta ”Excel -tuonti”.

Tarkista kohdasta ”Esimerkkitiedosto”, että haluamasi tiedot ovat oikeassa järjestyksessä. Tämän jälkeen voit tuoda tietoja painamalla ”Choose File” ja valitsemalla tiedoston tietokoneeltasi.

3. ALIHANKKIJAT

Halutessasi voit lisätä Pomolle.fi -palveluun tiedot alihankkijoista. Nämä tiedot lisäämällä saat lähetettyä kätevästi Ilmoitin.fi -palveluun myös alihankkijoiden tiedot.

4. TUNNIT -TAULUKKO

Tunnit –taulukkoon on lisätty sarake asiakkaille sekä mahdollisuus rajata tietoja asiakkaan mukaan.